Få sunt og vakkert hår

Mange nettbutikker tilbyr nå alle slags fraktalternativer. I dag er det vanligste å få det levert på et hentested, og så henter du rett og slett bestillingen når det passer deg. Fraktalternativet er uvanlig jevnt, og vanligvis også den billigste formen for frakt.

Du bør omvendt veie opp fordeler og ulemper ved å få bestillingen sendt til ditt bosted eller til adressen der du jobber. Dessverre er fraktmetoden litt dyrere, men også ekstremt fleksibel. Den billigste leveringsmetoden er utvilsomt å hente varene selv, noe som imidlertid krever at du bor i kort avstand fra e-forhandlerens lager.

Leveringsevnen er spesielt avgjørende dersom du trenger dine nye varer innen få dager, og til det formål er det helt klart på sin plass at vi ser nærmere på estimert leveringstid for det aktuelle produktet.

En rekke firmaer på nettet tilbyr 1-dagers frakt på mange varenumre, men husk at dette er betinget av at bestillingen er gjennomført før avtalt tid, tatt i betraktning at de har prospekt av å kunne få produktene sendt før pakkeansatte har fri.

Inntil flere butikker på nettet sørger for frakt uten betaling, men i mange tilfeller kreves det at du kjøper for en presis sum. Alternativt bør du ta den billigste leveringsmåten, som ofte – uansett om du bor i nærheten av Fredericia, Nørresundby eller Brande – vil være å få dem til å levere produktene dine til et utleveringssted.

Det er smart at du utforsker nettselskapets rangeringer

Det er ekstremt problemfritt for folk å finne informasjon om priser hos flere e-forhandlere og på grunn av dette flere internettvarehus har sett seg tvunget til å sette ned salgsprisene på en rekke av deres varer – for jenter og gutter, samt for kvinner og menn – og noen ganger til og med tilby gratis levering.

Det kan tross alt vise seg å være lønnsomt å sammenligne enkelte nettlager for tilbud før du kjøper, slik at du er garantert å få den rimeligste prisen.

Man skal likevel være klar over at i tilfelle en nettbutikk tilbyr et produkt til en pris som kan virke urealistisk beskjeden, så bør dette ofte være en indikasjon på en falsk nettbutikk. Kjøp med standard betalingskort er imidlertid omfattet av en forskrift, som sparer kunden for svindel på nettbutikker.

Vi anbefaler kortbestilling eller MobilePay. Som en annen løsning kan du dra nytte av en løsning som ViaBill, forutsatt at du ber om å betale ned pengene over tid.

Før folk handler i en e-butikk, kunne de alltid lese gjennom butikkens vilkår og betingelser, men det er bare ikke interessant lenger.

Et annet alternativ kan kanskje være å finne ut om e-butikken er knyttet til e-merket, noe som ofte er en indikasjon på at e-selskapet anerkjenner gjeldende danske regler, og at nettbutikken er hyppig inspisert av sakkyndige som har innsikt i regelverket på området. I tillegg vil du ha mulighet til assistanse dersom du blir utsatt for problemer i prosessen med din bestilling.

Det er smart at du ser nærmere på nettselskapets kritikk

Trustpilot gir faktisk fine snarveier for å rote gjennom en lang rekke andre forbrukeres hensyn og dermed støtter vi at du vurder nettbutikkens anmeldelser før du handler.

Facebook gir deg på samme måte ganske gode løsninger for å få et innblikk i e-selskapets troverdighet. Det er noen e-butikker hvor du kan registrere en omtale av kjøpet deres, som også kan brukes til å vurdere hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet vårt er finansiert av annonseinntekter. Vi har samarbeid med mange butikker på nettet og formidler butikkenes produkter, og tar inn provisjon dersom våre brukere gjennomfører en bestilling.