Hvordan kle seg riktig

Et stort antall internettselskaper tilbyr heldigvis et stort antall ulike leveringsformer. En av de mest moderne er foreløpig levering til et hentepunkt, noe som gir deg fleksibiliteten til å hente dine nye produkter når du har mulighet. Leveringstypen er veldig grei, og også den rimeligste formen for frakt.

En rekke butikker på nettet gir mulighet for levering neste virkedag for en mengde produkter, noe som imidlertid er betinget av at bestillingen er gjennomført før et gitt tidspunkt, slik at de har muligheten til å få sortert varene før at lagerpersonalet har fire kvelder.

Noen e-butikker tilbyr gratis frakt, men som oftest er dette betinget av at kjøpet gjøres for et nøyaktig beløp. Ellers må du velge den billigste leveringsformen, som ofte – uansett om du bor i nærheten av Næstved, Ikast eller Skjern – vil være å få dem til å bringe pakken din til et utleveringssted.

Den mest prisbevisste leveringsmetoden

Det er nå ekstremt enkelt for alle å analysere priser fra flere nettbutikker og dermed kunne ikke de aller fleste nettbutikker unngå å redusere prisnivå på varene – for barn og babyer, og samtidig også for damer og herrer – helt nederst, og noen ganger til og med tilby gratis frakt.

Derfor kan det imidlertid være lønnsomt å granske ulike internettselskaper for tilbud før du bestiller, slik at du er sikker på å få den skarpeste prisen.

Man skal likevel ikke undervurdere at når en e-butikk tilbyr sine produkter til en pris som er uforståelig, er det ofte et varsel om en uærlig nettbutikk. Kjøp med kort er likevel inkludert i en retningslinje som forsvarer kjøperen mot uautentiske nettforhandlere.

Generelt sett slår vi et slag for kjøp med kort eller betaling med mobiltelefon. Som en annen løsning bør du bruke en avdragsordning fra for eksempel ViaBill, dersom du har tenkt å betale tilbake pengene i flere rater.

Før noen kjøper fra en nettbutikk kan du for å være på den sikre siden se på butikkens vilkår og betingelser, men det er utvilsomt lite spennende.

Et enklere alternativ kan kanskje være å sjekke om internettselskapet er et e-merket medlem, noe som kan være en garanti for at nettvirksomheten overholder de danske lovene og at nettforhandleren blir anmeldt fra tid til kl. tid av eksperter som har mye erfaring med forholdene i området. Dette er også en god snarvei til å bli assistert hvis du har problemer med kjøpet.

I tillegg kan det være nyttig å kjenne til de primære betingelsene som gjelder i forbindelse med kjøpet, for eksempel hvilken bytterett e-butikken benytter. I den forbindelse er det også aktuelt at du fortsatt beholder fakturaen din, slik at du til enhver tid kan vitne om kjøpet, uansett om du handler for en mann eller en kvinne.

De fleste forhandlere på nettet tilbyr dag-til-dag levering

Trustpilot gir relativt gode muligheter til å tyde vurderingene til flere tidligere forbrukere, og vi foreslår herved at du ser på Internett selskapets anmeldelser før du handler.

Facebook fører til lignende, ganske ettertraktede metoder for å finne ut om nettbutikkens kundetilfredshet. I tillegg møter vi en rekke internettvarehus hvor folk kan gjøre seg en vurdering av bedriftens service, som også bør benyttes for å vurdere tidligere kunders erfaringer.

Nettstedet vårt er finansiert av inntekter fra annonser. Vi har tette samarbeid med et stort antall nettbutikker i form av å presentere butikkenes tilbud, og få betalt forutsatt at en bruker fra vår nettside foretar et kjøp.

Instruksjoner vedrørende tilbud og bedrifter på nettet oppdateres fortløpende, men det tas ikke ansvar for rettelser som kan ha blitt gjennomført etter at vi sist oppdaterte dataene som ble brukt.